Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν τις επαφές για την ενδυνάμωση του ρόστερ τους, με ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στη φιλοσοφία που θέλουν να περάσουν Ρέγες και Ουζουνίδης.
Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα για τον Άρη, καθώς οι παίκτες του κάνουν, ήδη, τις πρώτες προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ την 1η Ιουλίου η αποστολή θα ταξιδέψει για την Ολλανδία, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Παράλληλα, οι κιτρινόμαυροι «πατάνε γκάζι», σε ό,τι αφορά την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, προκειμένου να είναι έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και έχοντας ως μεγάλο στόχο – και πρώτη πρόκληση της νέας σεζόν – το να φτάσουν μέχρι τη League Phase της διοργάνωσης.
Διαβάστε επίσης: Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη τρεις ελληνικές ομάδες
Από τις μέχρι τώρα κινήσεις που έχει κάνει ο Ρούμπεν Ρέγες, έχοντας, βέβαια και τη σύμφωνη γνώμη του Μαρίνου Ουζουνίδη, φαίνεται ότι ο Άρης δεν στοχεύει απλά στην απόκτηση καλών παικτών, αλλά στο να φέρει τους κατάλληλους παίκτες για αυτό που θέλει να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής του.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής και ο Έλληνας προπονητής, συμφωνούν σε μεγάλο βαθμό, σε ό,τι αφορά τη φιλοσοφία που θέλουν να περάσουν στην ομάδα. Μια αθλητική ομάδα, που θα μπορεί να αλλάζει διάταξη από παιχνίδι σε παιχνίδι, αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Η παρουσία για παράδειγμα του Φατιγκά, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να υπογράψει σήμερα (18/6) το συμβόλαιο του με τον Άρη, επιτρέπει στον Ουζουνίδη να παίξει, εκτός από το κλασικό 4-2-3-1 και σύστημα με τριάδα στο κέντρο της άμυνας.
Ο Σενεγαλέζος είναι, άλλωστε, φουλ μπακ και μπορεί να καλύψει ολόκληρη τη δεξιά πλευρά, ενώ το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Μεντίλ από την αριστερή. Στο ίδιο, μήκος, κύματος, θα κινηθούν, πιθανότατα και οι υπόλοιπες κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Με τον χαφ να φαίνεται ότι αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων τη δεδομένη χρονική στιγμή.
ΥΓ. Ο έμπειρος μέσος της Μπέτις, Καρβάλιο, είναι ένας από τους παίκτες που έχει προταθεί στον Άρη, τη δεδομένη, χρονική στιγμή, όμως, δεν αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές, καθώς ο Ρέγες έχει εστιάσει σε άλλες περιπτώσεις.
ΥΓ1. Εξελίξεις αναμένονται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Άρης θέλει να πλαισιώσει τον Κουέστα, με κάποιον σαφώς πιο έμπειρο από τον Σίντκλεφ. Οι Αθανασιάδης και Διούδης – ο πρώτος έμεινε ελεύθερος -βρίσκονται στην λίστα των ανθρώπων των κιτρινόμαυρων, όπως και ο Καμίνσκι της Λούτον, που είναι σαφώς πιο δύσκολη περίπτωση.