Άρης: Όταν κορυφαίος είναι ο τερματοφύλακας σου…

Ο Άρης διέρχεται αγωνιστική κρίση και ο Διούδης ήταν αυτός που τον κράτησε «όρθιο» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, που ήταν καλύτερος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ειδικά μετά το λάθος του Γαλανόπουλου, που άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ο Άρης παρέμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Για την ακρίβεια, αυτό είναι και το πιο σημαντικό πρόβλημα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η ομάδα προβληματίζει, βέβαια όχι μόνο με τα αποτελέσματα αλλά και με την εικόνα της.

Το χθεσινό (9/11) εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν «must win». Όχι, όμως, μόνο δεν το κέρδισε ο Άρης, αλλά μετά τη λήξη της αναμέτρησης ήταν ο Αστέρας Τρίπολης αυτός που δικαιούταν να έχει παράπονα από το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Λεβαδειακός ο… 4ος: Το ιστορικό σκοράρισμα και η συγκομιδή πρωταθλητισμού (vid)

Το γεγονός, μάλιστα, ότι κορυφαίος παίκτης για την ομάδα του Χιμένεθ, μακράν του δεύτερου, ήταν ο τερματοφύλακας του, Σωκράτης Διούδης, λέει πολλά για την εικόνα της αναμέτρησης. Ο Άρης δεν ήταν καλός ούτε στα πρώτα λεπτά, πριν από το λάθος που έκανε ο Γαλανόπουλος, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στη συνέχεια, βέβαια μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, με το αριθμητικό πλεονέκτημα να παίζει τον δικό του, σημαντικό, ρόλο. Το γεγονός ότι ο Άρης δεν έχασε οφείλεται στον Διούδη, αλλά και στον Ράτσιτς, που προσπάθησε να καλύψει, στο μέτρο του δυνατού, τόσο το κενό που άφησε η αποβολή του Γαλανόπουλου, όσο και την επιεικώς μέτρια μέρα στην οποία βρέθηκε ο Μόντσου.

Στη συνάντηση που είχε με τους Ρούμπεν Ρέγες και Θόδωρο Καρυπίδη ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε μεταγραφική ενίσχυση. Συγκεκριμένα, την απόκτηση τεσσάρων παικτών ποιότητας, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Απόλυτα θεμιτό και κατανοητό. Το ζητούμενο, όμως, είναι η ομάδα να παρουσιάσει βελτίωση αμέσως μετά τη διακοπή, καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Αυτό, θα πρέπει να το πετύχει με το υπάρχον υλικό.

ΥΓ. Ο Γένσεν είχε τραυματιστεί στο τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, όμως, αυτό δεν «βγήκε» προς τα έξω, προφανώς μετά από σχετική απόφαση του προπονητή.

ΥΓ1. Απόλυτα δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες προς όλους, μετά το τέλος του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Είναι λογική η συγκεκριμένη αντίδραση, πλέον και η ομάδα είναι αυτή που έφερε τον εαυτό της με την πλάτη στον τοίχο. Με τις ευθύνες, βέβαια, πρώτα να βαραίνουν την ιδιοκτησία και στην συνέχεια τεχνικό διευθυντή, προπονητή και παίκτες.

ΥΓ2. Το ζητούμενο, όμως, είναι ότι μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση και η ομαλή μεταβίβαση της ΠΑΕ, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση η ομάδα να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από