To πιο σημαντικό παιχνίδι δεν είναι αυτό που φαντάζεστε

Ο Άρης μπαίνει σε μια δύσκολη εβδομάδα, με αναμετρήσεις κυπέλλου και πρωταθλήματος, αλλά και συγκεκριμένες προτεραιότητες.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η ήττα, έστω και αν το τελικό αποτέλεσμα, ήρθε με ένα πολύ κρύο τρόπο και δεν είναι δίκαιο, μπορεί να λειτουργήσει ως «καμπανάκι» για τον οργανισμό που λέγεται Άρης. Που μπαίνει από σήμερα σε μια δύσκολη εβδομάδα, με δυο παιχνίδια, ένα για το κύπελλο και ένα για το πρωτάθλημα.

Αυτό της  Τετάρτης στην Τούμπα, είναι ξεκάθαρα πρώτα παιχνίδι γοήτρου. Το ζευγάρι από μόνο του είναι αυτό που ιντριγκάρει, δεν θα κάναμε τέτοια κουβέντα, καν, αν για παράδειγμα ο Άρης είχε κληρωθεί με τον Ατρόμητο. Σε ότι αφορά την ουσία, ο Άρης θα περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Τούμπας. Είναι, όμως, υποχρεωμένος να πάει την Τετάρτη για να κερδίσει, για το μέγεθος του, την ιστορία του και τον κόσμο του.

Αν κρίνουμε, όμως, τελείως αντικειμενικά τα πράγματα, βγάζοντας οτιδήποτε άλλο, το πιο σημαντικό παιχνίδι από τα δυο για τον Άρη είναι αυτό της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ξεκαθαρίζω και πάλι, ότι ο Άρης οφείλει να πάει για την νίκη και αυτό θα κάνει και στις δυο αναμετρήσεις.

Αν, όμως, καταφέρει να κερδίσει τον Αστέρα στην έδρα του, θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα. Ο Άρης που για να μην ξεχνιόμαστε, παρά την ήττα του, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό πίσω από την κορυφή.

Ακούω, επίσης, πολλά από ανθρώπους που δεν νιώθουν από Άρη και εκφράζουν την απορία τους, για το αν θα έχει κόσμο την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά από την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πόσο λίγο ξέρετε και από Άρη και από τους οπαδούς του…

ΥΓ.  Ο Νίκο Μαρτίνες δείχνει ότι σε λίγες μέρες, που θα βρίσκεται στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης, θα αποτελέσει μια πολύ ποιοτική λύση στο οπλοστάσιο του Ερέρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από