Άρης : Μια αγκαλιά χίλιες λέξεις

Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν οι παίκτες του Άρη το γκολ του Δεληζήση δείχνει εικόνα οικογένειας

Το κλίμα σε μια ομάδα λένε ότι φαίνεται από τις λεπτομέρειες. Από τα μικρά πράγματα που βγαίνουν αυθόρμητα, όταν οι σφυγμοί είναι τόσο ανεβασμένοι και το μυαλό σε τέτοια κατάσταση, που δεν μπορεί να προσποιηθεί.

Η τρέλα που έβγαλαν οι παίκτες του Άρη μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της ομάδας τους από τον Δεληζήση αντικατοπτρίζει πλήρως τα προαναφερθέντα. Έτρεξαν πίσω από  τον πάγκο και έγιναν μια αγκαλιά, αφιερώνοντας το γκολ στον Παύλο Μυροφορίδη.

Είναι ωραία τα λόγια και οι δηλώσεις, όταν έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς απά πριν τι θα πεις. Είναι πιο εύκολο να μιλάς έτσι. Είναι όμως πολύ πιο αληθινά αυτά που  λες με τις πράξεις σου, όταν ξεσπάς. Είτε είναι θετικά, είτε αρνητικά.

Ο Άρης είναι μια οικογένεια. Με τις εντάσεις της, με τις διαφωνίες της, με τα προβλήματα της. Αλλά οικογένεια. Και αυτό είναι κάτι που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Και μέχρι στιγμής είναι αυτό που δίνει στον Άρη την εικόνα της ανίκητης ομάδας και έχει ως αποτέλεσμα αυτό το πέντε  στα πέντε  στο πρωτάθλημα.

Είναι καθήκον του Θόδωρου Καρυπιδη, του Παύλου Μυροφορίδη και του Δημήτρη Σπανού να διατηρήσουν αυτό το κλίμα μέχρι τέλους. Γιατί είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από