Επιτυχία με πολλαπλά οφέλη για τον Άρη

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ φέρνει ηρεμία, ψυχολογία, έσοδα και μεταγραφές.

Ο Άρης πραγματοποίησε μια επαγγελματική εμφάνιση στην Λάρνακα. Μπορεί να μην έφτασε η απόδοση του σε υψηλά επίπεδα, αυτό, όμως, δεν ήταν το ζητούμενο τη χρονική περίοδο που διανύουμε. Η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αποτελούσε μονόδρομο για τον Άρη και το πέτυχε.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και αν βάλουμε ως κριτήριο την εικόνα των δυο συνόλων στα ισάριθμα παιχνίδια, βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα ότι δίκαια προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Θα μπορούσε, κάλλιστα, μάλιστα, να είχε καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από τον πρώτο αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τα οφέλη του Άρη είναι πολλαπλά από τη πρόκριση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και δεν είναι μόνο τα αυτονόητα αγωνιστικά. Η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα δώσει ακόμα περισσότερη ψυχολογία στους παίκτες και στον κόσμο ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Στους παίκτες που θα τους οπλίσει με δύναμη ενόψει των αναμετρήσεων με την Μόλντε και στους οπαδούς του Άρη , που ετοιμάζονται για νέο σόλντ άουτ στο εντός έδρας παιχνίδι με την νορβηγική ομάδα, παρά το γεγονός ότι θα γίνει στις 15 Αυγούστου.

Η πρόκριση, επίσης, θα φέρει και σημαντικά έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ, σε μια πολύ δύσκολη χρονικά περίοδο, καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το παραπάνω είναι άμεσα συνδεδεμένο και με την ενίσχυση της ομάδας στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Κυρίως, όμως, το πόσο σημαντική ήταν η πρόκριση για τον Άρη μπορεί να το διαπιστώσει κανείς, αν σκεφτεί τι κλυδωνισμούς απέφυγε η ομάδα και τι θα γινόταν στην περίπτωση που δεν το κατάφερνε.

Υ.Γ Ευτυχώς για τον Άρη , σε μια από τις πιο άσχημες εμφανίσεις του Ματίγια, ο Μπάσα βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και βοήθησε πολύ στη μεσαία γραμμή.

Υ.Γ 1 Μόνο το γκολ λείπει από τον Ιντέγε. Ο Νιγηριανός επιθετικός , όμως, κάνει πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και η διάθεση που δείχνει μόνο αισιόδοξους μπορεί να μας κάνει. Ακόμα, αυτή τη φορά ο Τόνσο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, όπως και ο Σάσα και έκανε αυτό ακριβώς που του ζήτησε ο Σάββας Παντελίδης.

Υ.Γ 2 Τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο. Βήμα βήμα η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από