Κέλι Ντάινσταντ : Βρέθηκε ο κλώνος της Πάμελα Αντερσον! (pics)

Ιδού η εντυπωσιακή Κέλι Ντάινσταντ, που θεωρείται ως ο εξελιγμένος κλώνος της άλλοτε σεξοβόμβας Πάμελα Αντερσον, που προκαλούσε πάταγο τη δεκαετία του '90.

Μπορεί η Πάμελα Αντερασον να έχει πατήσει τα 50 και να έχει αλλοιωθεί τόσο από το πέρασμα του χρόνου όσο και από τις μπόλικες πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, ωστόσο ο ανδρικός πληθυσμός μπορεί να κοιμάται ήσυχος…

Κι αυτό καθώς υπάρχει η συνέχεια της Αμερικανοκαναδής σεξοβόμβας που μεσουράνησε κυρίως τη δεκαετία του ’90.

Ο λόγος για την Κέλι Ντάινσταντ, η οποία θεωρείται… εξελιγμένο μοντέλο της Πάμελα και η οποία είναι αλήθεια ότι της μοιάζει σε εντυπωσιακό βαθμό. Τόσο στο πρόσωπο, όσο και τα υπόλοιπα προσόντα!

Βεβαίως η Κέλι έχει ένα κορμί πολύ πιο γυμνασμένο καθώς δηλώνει fitness freak. Σε κάθε της έξοδο δημιουργείται πανζουρλισμός, ενώ κάθε ανάρτηση της «πολιορκείται» από χιλιάδες λάικ και σχόλια. Άλλωστε η Κέλι διαθέτει πάνω από 100.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται ραγδαία καθημερινώς.

Η Κέλι έχει ήδη κάνειφωτογραφήσει και εξώφυλλα σε διάφορα γνωστά περιοδικά, όπως το Maxim or Esquire.

Πλέον μένει να δούμε αν ο Αντιλ Ραμί παρατήσει την κανονικά Πάμπελα Αντερσον για τον «κλώνο» της! Θυμίζουμε πως ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ ζει εδώ και αρκετό καιρό με διάσημη ηθοποιό, η οποία παράτησε τη ζωή που έκανε στις ΗΠΑ, για να ζήσει μαζί του στην Μασσαλία.

Τι λέτε; Το πρωτότυπό ή η εξέλιξή του είναι καλύτερο;

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από