Εσύ ξέρεις τον πρώτο άνδρα της Ελένης Μενεγάκη;

Η Ελένη Μενεγάκη ντύθηκε για πρώτη φορά νυφούλα το 1989 σε ηλικία μόλις 20 ετών, όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Σταύρο Γαρδέρη.

H γνωριμία τους έγινε πριν από δύο δεκαετίες, όταν η παρουσιάστρια δούλευε σε οίκο νυφικών. Ο έρωτάς τους σύντομα τους οδήγησε στο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν τότε μόλις 20 ετών.

Αυτό όμως που δεν ξέρουν πολλοί, είναι ότι η παρουσιάστρια το 1995, ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γιατρό Δημήτρη Βήχο.

Μάλιστα, η σχετική αγγελία είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδα!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της είχαν δώσει και συνέντευξη στην οποία μιλούσαν για την κοινή τους ζωή, τη συγκατοίκηση και τον επικείμενο γάμο τους, ο οποίος, όμως, δεν έγινε ποτέ.

Ο Σταύρος Γαρδέρης ήταν από την Κύθνο ένα νησί που η παρουσιάστρια λάτρεψε. Η σχέση τους ήταν έντονη και οι πολλοί καβγάδες τους οδήγησαν να χωρίσουν ένα χρόνο αργότερα από το γάμο τους.

Μετά η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της στην τηλεόραση. Ο επιχειρηματίας παντρεύτηκε και έχει δύο παιδιά και όπως θα δείτε συνεχίζει να είναι ένας γοητευτικός άντρας.

Δείτε πως είναι σήμερα ο πρώτος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη:

  

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε τον Γιάννη Λάτσιο και μαζί απέκτησαν 3 παιδιά.

Μετά το διαζύγιό τους, η παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα μάτια του Μάκη Παντζόπουλουλου, με τον οποίο απέκτησε ακόμη μία κόρη, τη μικρή Μαρίνα.

Πηγή: espressonews.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από