Γιατί η Νάταλι Κάκκαβα δεν συγχωρεί την Ελένη Μενεγάκη (vid)

Γιατί η Νάταλι Κάκκαβα δεν συγχωρεί την Ελένη Μενεγάκη (vid)

Η αποκάλυψη της Νάταλι Κάκκαβα για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον χαμό που είχε γίνει με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε η Νάταλι Κάκκαβα στο Όλα Γκουντ.

Με αφορμή τον πανικό που επικρατεί κάθε φορά που παίκτης από το Survivor επιστρέφει στην Ελλάδα, η Νάταλι Κάκκαβα θυμήθηκε στον «αέρα» όσα είχαν συμβεί στον γάμο της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Η παρουσιάστρια μάλιστα φαίνεται να μην έχει συγχωρέσει την διάσημη φίλη της, για το γεγονός ότι της έκλεψε την παράσταση στην πιο σημαντική και όμορφη μέρα της ζωής της. Εκείνη του γάμου της.

«Ξέρεις τι θυμήθηκα; Όταν παντρευτήκαμε με τον Γρηγόρη. Εγώ ήμουν χρόνια στην τηλεόραση, στο δελτίο καιρού και στην ενημέρωση. Ξαφνικά όταν παντρευτήκαμε, είχε κάτσει ο χωρισμός της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο κι ήταν η πρώτη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στο περιοδικό με την Ελένη και τον Ματέο.

Η πρώτη της εμφάνιση, μετά από εκείνη τη δημοσίευση, θα γινόταν στον γάμο μας. Οπότε πήγαμε εμείς οι δύσμοιροι να παντρευτούμε και σκάσανε όλα τα κανάλια. Αυτό δεν ήταν τίποτα. Live στις ειδήσεις, παντού» ανέφερε η Νάταλι Κάκκαβα. «Βγαίνω εγώ από το αυτοκίνητο, που να φανταστώ ότι θα γίνει αυτό και μου την πέφτει ο δημοσιογράφος με την κουμούτσα γιατί ήθελε μια δήλωση.

Είχα τον παππού μου τον συγχωρεμένο δίπλα μου κι ήθελε να με παραδώσει» κατέληξε η Νάταλι Κάκκαβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ