Μαρία Σολωμού: Δεν μπορώ τα χλιαρά και τα Β’, θέλω να πέφτω ανάσκελα και να μου κάνετε αέρα (vid)

Καυτές αποκαλύψεις για τις σχέσεις της και τα κριτήρια της στην επιλογή συντρόφου έκανε στο «Έλεος» η Μαρία Σολωμού.

Στην παρέα του «Έλεος» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού, με τη γνωστή ηθοποιό να βρίσκει την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη και να συζητούν για όλους και για όλα.

Τελικά είναι ή δεν είναι μαζί με τον «Mente Fuerte» το όνομα του οποίου λάτρεψε ο Ψινάκης το έκανε σλόγκαν αλλά και χορογραφία… Ποιους άντρες δεν γυρίζει ούτε να κοιτάξει η Μαρία Σολωμού και πώς βιώνει τον έρωτα;

Η αποενοχοποίηση της αφάνας…

Αρχικά η παρέα αναφέρθηκε στην απενοχοποίηση του σγουρού μαλλιού, στην οποία «πρωτοστάτησε» η Μαρία Σολωμού.

«Οι πρώτες μου δουλειές ήταν όλες: θα της ισιώσουμε το μαλλί, θα βγάλουμε το φρύδι και θα την κάνουμε καστανή, να γίνει πιο γλυκούλα» τόνισε η ηθοποιός, χαρακτηρίζοντας το όλο σκηνικό ως την απόλυτη καταστροφή.

Όπως ανέφερε, όλα άλλαξαν όταν βρέθηκε ένας σκηνοθέτης –στη σειρά Singles του MEGA- που είπε «αυτό το μαλλί θέλω» και έτσι ο κόσμος την γνώρισε και με σγουρό μαλλί, καθορίζοντας και την εικόνα της στην πορεία.

Ο γιος της, ο Mente Fuerte και η ραπ

Κάπου εκεί, ο Ηλίας Ψινάκης αναφώνησε ένα «Mente Fuerte», με την Αννίτα Πάνια να ρωτά την καλεσμένη τους αν είναι σύντροφοι με τον ράπερ.

Απαντώντας, η Μαρία Σολωμού τόνισε ότι είναι κάτι που το αφήνει λίγο στον… αέρα. «Δεν θέλω να πάρω μια απόφαση. Έχω αποφασίσει ότι δεν θα λέω τι κάνω. Επίσης, το σύντροφος, σχέση και όλα αυτά, ο καθένας τα εννοεί και διαφορετικά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το ανακοινώσω. Αυτό που βλέπετε ισχύει» συμπλήρωσε η δημοφιλής ηθοποιός.

Όσο για το συγκεκριμένο είδος μουσικής που αντιπροσωπεύει ο Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού υποστήριξε ότι ξεκίνησε να την ακούει λόγω του γιου της, που του άρεσε το συγκεκριμένο είδος.

«Άκουγα αναγκαστικά, γιατί ήθελε να πάει σε διάφορες συναυλίες και έτρεχε η μάνα η ταλαίπωρη από πίσω» πρόσθεσε.

Κουράστηκα…

Η Μαρία Σολωμού με ύφος κούρασης, αλλά και απολογητικό για πιθανές επιλογές που έκανε στο παρελθόν σε ότι αφορά τη δημοσιοποίηση της προσωπικής ζωής της απάντησε ένα κοφτο και χωρίς περιστροφές «Ναι» στην παρατήρηση της Αννίτας Πάνια έχεις απασχολήσει αρκετά με την προσωπική ζωή σου».

«Δεν το θέλω καθόλου και ακριβώς για αυτό δεν θέλω πια να λέω τι κάνω, με ποιον είμαι κτλ», εξήγησε η Σολωμού.

«Δεν θέλω να με προσδιορίζει ο σύντροφός μου» είπε με πιο έντονο ύφος ενώ στην παρατήρηση του Ψινάκη «με τους επώνυμους που πάτε και τα φτιάχνετε…» αντέδρασε «έτυχαν δύο επώνυμοι στη ζωή μου».

«Με το γιο μου είμαστε φίλοι»

«Είμαστε φιλαράκια, δεν είναι καλό αυτό. Ζει με τον μπαμπά του τα τελευταία τρία χρόνια, κάτι που είχαμε πει με τον Μάριο (σ.σ. Αθανασίου) ότι θα τον πάρει στην εφηβεία» τόνισε για τον γιο της, ο οποίος είναι πλέον 17 ετών.

«Δεν είναι μόνο άντρες στο σπίτι, γιατί ο Μάριος έχει κάνει άλλα δύο κορίτσια. Οπότε ήταν ωραίο να ζήσει με τις αδελφές του και αυτή την οικογένεια» συμπλήρωσε η Μαρία Σολωμού.

Το μυαλό βασικό όπλο ενός άνδρα

Μιλώντας για το χαρακτηριστικό που την ελκύει στους άνδρες, η Μαρία Σολωμού υπογράμμισε ότι το βασικό είναι το μυαλό. «Αν δεν υπάρχει μυαλό, τι θα δω, τα μούσκουλα; Τη φυσιογνωμία;» είπε, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει γυναίκα που να μην την »ακούει» με το μυαλό».

Στο μούγκρισμα αντίδρασης του Ηλία Ψινάκη η Μαρία Σολωμού χαμογελώντας παραδέχθηκε ότι κάποιες φορές η ομορφιά σε τυφλώνει αλλά γρήγορα συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο. «Ωραία, μπορείς να τυφλωθείς με την εμφάνιση και στην αρχή να πεις Παναγία μου, Μπραντ Πιτ, δεν με νοιάζει ας είναι και βλάκας… Πόσο θα αντέξεις;», είπε χαρακτηριστικά η Σολωμού συμφωνώντας απόλυτα με την Αννίτα Πάνια ότι η ευφυία ενός ανθρώπου λειτουργεί ως αφροδισιακό.

«Δεν μπορώ τα χλιαρά»

Όταν ρωτήθηκε από τον Ηλία Ψινάκη για το πόσους άνδρες έχει ερωτευθεί, η Μαρία Σολωμού απάντησε αμέσως: πολλούς.

«Εγώ ερωτεύομαι μονίμως. Δεν μπορώ χωρίς. Δεν μπορώ τα χλιαρά και τα Β’, θέλω να πέφτω ανάσκελα να μου κάνετε αέρα» ήταν η χαρακτηριστική φράση της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από