Άνδρος : Ένας κρυφός παράδεισος στις Κυκλάδες

Τα μονοπάτια της Άνδρου συναγωνίζονται σε ομορφιά κουκλίστικα χωριά όπως οι Μένητες, με τα περιβόλια και τα πλατάνια τους, το Κόρθι και οι Στενιές, με τα πανέμορφα αρχοντικά.

Στο πιο πράσινο από τα Κυκλαδονήσια, η άνοιξη δεν θα μπορούσε παρά να ταιριάζει γάντι: Τα μονοπάτια της Άνδρου, που ελίσσονται ανάμεσα σε ειδυλλιακά φαράγγια και τρεχούμενα νερά, βρίσκονται αυτή την εποχή στα καλύτερά τους, τη δε Χώρα της –που τυγχάνει μια από τις ωραιότερες των Κυκλάδων– συναγωνίζονται σε ομορφιά κουκλίστικα χωριά όπως οι Μένητες, με τα περιβόλια και τα πλατάνια τους, το Κόρθι και οι Στενιές, με τα πανέμορφα αρχοντικά.

Πώς θα πάτε: Με ferry boat από το λιμάνι της Ραφήνας, σε δύο ώρες και 19€ one way. Το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί από τη Ραφήνα τις Παρασκευές στις 19.15, και το τελευταίο πλοίο από το νησί επιστρέφει Κυριακές στις 21.30.

Πού θα μείνετε: Στη Χώρα, στα περιποιημένα δωμάτια του Vassiliki Studios (46€ το δίκλινο στούντιο). Στους (τέλειους την άνοιξη) Μένητες, στο καταπληκτικό Μαινάδες (45€ το δίκλινο στούντιο). Στο σούπερ low budget Μπατσί, στο Ξενοδοχείο Καρανάσος (30€ το δίκλινο).

Πηγή: Travelstyle.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από