«Ραγίζει» καρδιές ο Μίμης Πλέσσας για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Καμία δεν θα καλύψει το κενό σου»

«Τι να πρωτοθυμηθώ για την Μαίρη της καρδιάς μου;»

«Ράγισε» καρδιές ο Μίμης Πλέσσας, μιλώντας για τη Μαίρη Χρονοπούλου. «Καμία δεν θα καλύψει το κενό σου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα συγκινεί η ξαδέρφη της.

«Έχω ζήσει για 10 χρόνια σε αυτό το σπίτι. Τα υπόλοιπα 20 χρόνια ήμουν σαν συγγενής, ήμουν σαν στενός φίλος της Μαίρης», δήλωσε στις κάμερες ο Νίκος Σταγόπουλος, ενώ ο Γιάννης Στάνκογλου σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με την Μαίρη Χρονοπούλου γίναμε κολλητοί φίλοι».

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας είπε αυτό που (ούτε) η Euroleague, θέλει να ακούσει

Το παρών στην τελετή έδωσε πλήθος διάσημων και μη προσώπων, μεταξύ των οποίων και η Νάντια Μουρούζη, η οποία ανέφερε: «Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν παράδειγμα γιατί ήταν πολλές οι φορές που στάθηκε στα πόδια της ξαναγεννήθηκε», με τη Λένα Αλκαίου να σημειώνει: «Ερχόταν στο σπίτι μας και είχαμε μία αγαπησιάρικη σχέση, σήμερα την αποχαιρετώ με λύπη».

Τον δικό του ξεχωριστό αποχαιρετισμό στην αείμνηστη ηθοποιό έκανε και ο Μίμης Πλέσσας, ο μεγάλος έρωτας της Μαίρης Χρονοπούλου κατά δήλωσή της στο παρελθόν.

«Το κενό που αφήνει ο χαμός της Μαίρης Χρονοπούλου δεν πρόκειται να μπορέσει να το καλύψει καμία. Τι να πρωτοθυμηθώ για την Μαίρη της καρδιάς μου; Την πρωταγωνίστρια τόσων ταινιών που έντυσα μουσικά. Καλό ταξίδι, Μαιρούλα μου», αναφέρει σε δήλωσή του ο Μίμης Πλέσσας για τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από