Πριν πεινάσει, μαγειρεύει

Επαφές για την απόκτηση επιθετικού εν όψει Ιανουαρίου κάνουν στον Άρη

Ο Δημήτρης Σπανός και ο Παύλος Μυροφορίδης φαίνεται πως βλέπουν πιο …μακριά από την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη έχει ξεκινήσει, ήδη, τις επαφές για την απόκτηση ενός επιθετικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι θα είναι Έλληνας , ενώ έχουν ξεχωρίσει τρεις -τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Superleague.

Οι Μπούρμπος και Τζανακάκης αναμένεται να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας τους. Σύμφωνα, πάντως, με την αρχική ιατρική διάγνωση η κατάσταση τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Την Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Νίκιτς, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού (στους κοιλιακούς) που τον ταλαιπωρούσε, ενώ αντίθετα θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του ο Βαλεριάνος.

Τέλος σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε στην Κρήτη, οι παλαίμαχοι του Άρη ηττήθηκαν με 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα της Ιεράπετρας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από