Άρης- Με Ντιαγέ και Λούμορ η ενδεκάδα, με Ιτούρμπε η αποστολή

Ο Μάντζιος έκανε την έκπληξη, ξεκινώντας στο βασικό σχήμα τον Σενεγαλέζο μέσο και τον Γκανέζο αμυντικό, ενώ ο Παραγουανός θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Άκης Μάντζιος επεφύλασσε εκπλήξεις στην ενδεκάδα στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μια αναμέτρηση που είναι η πρόβα τζενεράλε του Άρη ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.
Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε στο βασικό σχήμα τους Ντιαγέ και Λούμορ. Ακόμα στον πάγκο βρίσκεται για πρώτη φορά ο Χουάν Ιτούρμπε.
Συγκεκριμένα, ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Ντένις. Ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Λούμορ στο αριστερό και οι Φαμπιάνο και Μπεναλουάν είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Ντιαγέ και Σάσα στα χαφ, ο Ματέο Γκαρσία στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Γκάμα στην αριστερή και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο που ξεκινάει στη κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι:Σιαμπάνης, Χαΐροβιτς, Ιτούρμπε, Τζέγκο, Μαντσίνι, Ματίγια, Δεληζήσης, Σάκιτς, Ντουάρτε, Ασλανίδης, Μαρμαρίδης, Μπρούνο Φελίπε, Γκάνεα, Χατζηπιρπιρίδης και Σαλιάρης.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από