Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-0: Η Παρί τον πρώτο τίτλο της χρονιάς (vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 4-0 της Ναντ και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γαλλίας - Σκόρερ οι Μέσι (22'), Νεϊμάρ (45+5', 82') και Ράμος (57')

Επίδειξη δύναμης έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ναντ, καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Γαλλία, το εγχώριο Σούπερ Καπ.

Δύο γκολ από τον Νεϊμάρ (45+5′, 82) και από πέτυχαν οι Λιονέλ Μέσι (22′), Σέρχιο Ράμος (57′).

Η Παρί μπήκε ορεξάτη στο ματς και από τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχε ευκαιρίες για γκολ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας  βρήκαν το πρώτο τέρμα στο 22′. Ο Νεϊμάρ άνοιξε δεξιά στον Μέσι, που απέφυγε και τον Λαφόντ και πλάσαρε για το 1-0.

Το 2-0 επετεύχθη πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Νεϊμάρ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ βρήκε δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57′ ο Ράμος με πανέμορφο τακουνάκι από κοντά, έγραψε το 3-0, ενώ στο 81ο λεπτό ο Καστελέτο έκανε πέναλτι στον Νεϊμάρ και αποβλήθηκε και ο Βραζιλιάνος το εκτέλεσε εύστοχα για το 4-0.

Οι συνθέσεις:

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Σέρχιο Ράμος, Μέντες (68΄Μπερνάτ), Χακίμι (79΄Μουκιελέ), Βεράτι (79΄Παρέδες), Βιτίνια (68΄Ντανίλο), Σαράμπια, Νεϊμάρ, Μέσι

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Καστελέτο, Παλουά, Ζιροτό, Κοκό (64’ Μουτουσαμί), Σισοκό, Κιριβέλα (64’ Μοχάμεντ), Άπια, Μπλας, Σιμόν, Γκεσάν

Δείτε τα 4 γκολ της Παρί:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από