Άουγκσμπουργκ – Μάιντς 2-1

Η Άουγκσμπουργκ επικράτησε με 2-1 της Μάιντς σε εξ αναβολής αναμέτρηση κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Άλμα παραμονής για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-1 της Μάιντς σε εξ αναβολής αγώνα και βρέθηκε στο +6 από Χέρτα και Μπίλεφελντ. Αντίθετα, οι ηττημένοι χάνουν το… τρένο της Ευρώπης αφού έμειναν τρεις πόντους μακριά από την επτάδα.

Ο 23χρονος Ελβετός μέσος, Ρούμπεν Βάργκας, ήταν ο MVP του αγώνα, καθώς δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε το γκολ της νίκης των γηπεδούχων με προβολή στο 55′. Η Μάιντς είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Βίντμερ (54′) το γκολ με πέναλτι του Γκουβελέουβ στο 12′, ωστόσο, η Άουγκσμπουργκ ήταν αυτή που είπε την τελευταία λέξη και… αγκάλιασε την παραμονή.

Αουγκσμπουργκ: Γκίκιεβιτς, Γκουβελέουβ, Όξφορντ, Πέντερσεν (55’ Βάργκας), Γκάμνι, Ιάγο, Καλιγκιούρι (87’ Μοράβεκ), Μάιερ (55’ Γρουέθο), Ντορς, Χαν (87’ Φράμπεργκερ), Νιντερλέχνερ (71’ Πέπι)

Μάιντζ: Τσέντνερ, Μπελ, Βιντμέρ, Χακ (78’ Μπαρέιρο), Μαρτίν, Νιακατέ, Μποέτιους, Κορ (62’ Στέγκερ), Σουνγκ (53’ Σταχ), Ονίσιβο, Μπούρκαρντ (78’ Ίνγκβαρτσεν).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από