Μπάγερν: Η Φράιμπουργκ θα ασκήσει έφεσε κατά των Βαυαρών για την γκάφα με τους 12 παίκτες»

Μπάγερν: Η Φράιμπουργκ θα ασκήσει έφεσε κατά των Βαυαρών για την γκάφα με τους 12 παίκτες»

Η Φράιμπουργκ άλλαξε στάση και άσκησε έφεση στα πειθαρχικά όργανα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Γερμανίας κατά της Μπάγερν Μονάχου έπειτα από την γκάφα με τους 12 παίκτες.

Λίγες ημέρες πριν η Μπάγερν Μονάχου κατα την διάρκεια της αναμέτρησης με την Φράιμπουργκ, κατάφερε να υποπέσει σε μια γκάφα επικών… διαστάσεων.

Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν το τελικό σφύριγμα, η Μπάγερν αγωνίστηκε για 13 δευτερόλεπτα με 12 παίκτες, καθώς Ζάμπιτσερ και Ζίλ πέρασαν στο παιχνίδι, ωστόσο, μόνο ένας αποχώρησε. Ο Κομάν έμεινε στο γήπεδο αντί να βρίσκεται στον πάγκο, σε ένα σκηνικό το οποίος το βλέπεις σπάνια.

Αρχικά η Φράιμπουργκ είχε τονίσει πως δεν θα ασκήσει έφεση, ωστόσο φαίνεται πως άλλαξε άποψη. Μάλιστα ο γερμανικός σύλλογος έβγαλε ανακοίνωση, τονίζοντας πως η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από εντατική και πολύ χρονοβόρα μελέτη όλων των συνθηκών, βάζοντας ως κύριο μέλημα τα οικονομικά συμφέροντα των μετόχων, που ταυτίζονται με τις αγωνιστικές επιτυχίες του συλλόγου.

Έτσι σε περίπτωση που η Φράιμπουργκ κερδίσει την έφεση, άρα και τον αγώνα στα χαρτιά τότε η Μπάγερν θα δει την διαφορά από την δεύτερη Ντόρτμουντ να μειώνεται στους έξι βαθμούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ