Κολωνία – Μπάγερν Μονάχου 0-1: Ο Κέιν «καθάρισε» και πάλι για τους Βαυαρούς

Με το 18ο φετινό γκολ του Χάρι Κέιν στην Budnesliga η Μπάγερν νίκησε με 1-0 στην έδρα της Κολωνίας και ανέβηκε στην κορυφή με ματς παραπάνω από τη Λεβερκούζεν.

Ο Χάρι Κέιν έκανε για άλλη μια φορά… τη δουλειά του και η Μπάγερν με το γκολ του Αγγλου διεθνούς επιθετικού πέρασε με 1-0 από το «Ένερτζι Στάντιον» απέναντι στην εκ των ουραγών Κολωνία και προσωρινά ανέβηκε στην κορυφή της Bundesliga.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας σκόραρε για 18η φορά στο πρωτάθλημα σε 12 συμμετοχές, με τους Βαυαρούς να διατηρούν το αήττητο από την έναρξη της περιόδου (10-2-0) κι ελπίζουν σε «γκέλα» της Λεβερκούζεν στη Βρέμη για να διατηρηθούν στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας μετά από 12 αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις 89-72: Τρίποντη «ραψωδία» και καυτός Κάνααν

Πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη για τους «τράγους» (0-2-3), που γνώρισαν την 10η συνεχόμενη εντός έδρας ήττα από την ομάδα του Μονάχου, η οποία την ερχόμενη Τετάρτη (29/11) θα υποδεχθεί την Κοπεγχάγη στην «Αλιάνζ Αρένα», με στόχο το 5Χ5 στους ομίλους του Champions League (έχει ήδη προκριθεί στα νοκ άουτ).

Κολωνία: Σβάμπε, Σαμπό, Κιλιάν(77’ Βάλντσμιτ), Χούμπερς, Κάρστενσεν, Λιούμπισιτς(64’ Αλιντού), Μαρτέλ, Μάινα, Κάινζ(77’ Χουσέινμπασιτς), Τίελμαν(77’ Πακαράντα), Σέλκε(64’ Τίγκες)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λάιμερ, Μαζραουί, Κιμ, Ουπαμεκανό, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ, Κομάν, Τσούπο-Μότινγκ, Κέιν

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από