Ντόρτμουντ – Λειψία 2-3: Nίκησε τους Βεστφαλούς και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά

Αλώβητη πέρασε από το Βεστφάλεν η Λειψία, που επιβλήθηκε της Ντόρτμουντ με σκορ 3-2 και έτσι αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά μένοντας τέταρτη.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Λειψία απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Έτσι, με τη νίκη τους αυτή, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πλέον στο +4 από τους Βεστφαλούς, κρατώντας έτσι την τέταρτη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Ντόρτμουντ, καθώς ο Ματ Χούμελς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μόλις στο 15ο λεπτό, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε άμεσα η Λειψία, ανοίγοντας το σκορ στο 32′ χάρη σε αυτογκόλ του Μπενσεμπαϊνί.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με τον Ζούλε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Οι «ταύροι» όμως δεν πτοήθηκαν και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (54′) ο Μπαουμγκάρτνερ τους έδωσε ξανά προβάδισμα για το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί και έφτασαν στο 3-1 με τον Πόοουλσεν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-2 δύο λεπτά αργότερα με τον Φίλκριγκ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από