Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 2-1: Ευτυχώς που υπάρχει και ο Κέιν

Ο Κέιν έβαλε δύο γκολ κι έδωσε ζωή στην Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε με 2-1 της Λειψίας και άφησε πίσω της τις τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Champions League.

Μετά από τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Champions League η Μπάγερν επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το 2-1 επί της Λειψίας για την 23η αγωνιστική της Bundesliga. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Κέιν που πέτυχε και τα δύο γκολ, με το δεύτερο να είναι στις καθυστερήσεις και να φέρνει τους Βαυαρούς στο -8 από τη Λεβερκούζεν.

Το ματς ήταν ανοιχτό στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους μέχρι το 56′ που από κάθετη του Μουσιάλα ο Κέιν με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 70′ ο Όλμο έστρωσε για τον Σέσκο που με πλασέ έκανε το 1-1. Η λύτρωση για την Μπάγερν ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Τσούπο-Μοτίνγκ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Κέιν έγραψε το 2-1.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Βόκολο: «Ο Τσιλούλης δεν έπαιξε γιατί έχει υπογράψει στην ΑΕΚ»

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Γκερέιρο, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Πάβλοβιτς (81’ Κιμ), Μίλερ (64’ Λάιμερ), Σανέ (64’ Τελ), Μουσιάλα (84’ Τσούπο Μοτίνγκ), Κέιν.

Λειψία: Μπλάσβιχ, Ορμπάν, Ράουμ, Χένρικς, Σιμακάν, Σλάγκερ, Όλμο, Αϊνταρά (73’ Καμπλ), Σίμονς (87’ Ελμάς), Οπεντά (73’ Πόουλσεν), Σέσκο (90+3’ Μπαουμγκάρντερ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από