Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ : 2 – 1

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν λέει να σηκώσει κεφάλι και υπέστη την 3η της διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά από τη Στουτγκάρδη με 2-1, τραγικό λάθος του Μπούρκι στο πρώτο γκολ

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Ντόρτμουντ που εκτός από τα προβλήματα στο εσωτερικό της (βλέπε Ομπαμεγιάνγκ) έχασε και από την Στουτγκάρδη με 2-1 και πλέον αρχίζει να μένει μακριά στην μάχη του τίτλου. Τραγικό λάθος ο Μπούρκι στο 1-0.

Από την άλλη η Στουτγκάρδη πήρε σημαντική νίκη και σκαρφάλωσε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μπούρκι έκανε ολέθριο λάθος χάνοντας τη μπάλα μέσα από τα πόδια του, ο Ακολό το εκμεταλλεύτηκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου. Στο 45+2’ η Μπορούσια κέρδισε πέναλτι, ο Σίρλε το εκτέλεσε αλλά ο Ζίλερ το απέκρουσε, στην επαναφορά όμως ο Φίλιπ έπιασε σουτάρα και έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η Ντόρτμουντ πάντως δεν μπόρεσε να χαρεί για πολύ καθώς 6 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Στουτγκάρδη θα σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά με τον Μπρεκάλο που είχε περάσει στο ματς λίγα λεπτά πιο πριν. Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Ντόρτμουντ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ για τη Στουτγκάρδη δεν έπαιξε ο Δώνης, ο οποίος είναι τραυματίας.

https://www.youtube.com/watch?v=DB5s6n1BTvM

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από