Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ 2-1

Τρία 24ωρα μετά το «χαστούκι» από την Φορτούνα Ντίσελντορφ και την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, η Ντόρτμουντ αντέδρασε και, μάλιστα, σε ντέρμπι.

Οι Βεστφαλοί επιβλήθηκαν με 2-1 στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» της Γκλάντμπαχ, ξέφυγαν με +9 από τη σημερινή τους αντίπαλο και περιμένουν το αυριανό (22/12) επίσης μεγάλο ματς της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την Μπάγερν, για να μάθουν εάν θα διατηρήσουν το +6 από τους Βαυαρούς ή, θα αυξήσουν τη διαφορά τους και από την ομάδα του Νίκο Κόβατς. Για τους φιλοξενούμενους ήταν η πρώτη ήττα μετά από 3 ματς, στα οποία είχαν δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Φαβρ επέστρεψε στις νίκες, άφησε την Γκλάντμπαχ στο -9 και πηγαίνει με διαφορά ασφαλείας στη διακοπή. Οι παίκτες του Φαβρ αντέδρασαν με τον καλύτερο τρόπο μετά την ήττα από την Φορτούνα, την πρώτη στη σεζόν στην Bundesliga, και έφτασαν δίκαια στο 2-1.

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Πίσεκ, Βάιγκλ, Τοπράκ, Χακίμι, Βίτσελ, Ντιλέινι, Γκερέιρο (93’ Μπρουν Λάρσεν), Ρόις, Σάντσο (91’ Βολφ), Αλκάθερ (34’ Γκέτσε)

Γκλάντμπαχ (Ντίτερ Χέκινγκ): Ζόμερ, Βεντ, Στρομπλ, Μπάιερ, Τζόνσον, Κράμερ (68’ Χόφμαν), Νόιχαους (82’ Κουσάνς), Ζακάρια, Χέρμαν (73’ Τραορέ), Αζάρ, Πλέα

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ 2-1

(42΄ Σάντσο, 54΄ Ρόις – 45΄+1 Κράμερ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από