Μέσι – «Ζαλίζουν» τα χρήματα που θα λάβει από την Παρί

Μυθικό ποσό αναμένεται να εισπράξει ο Λιονέλ Μέσι μέχρι το τέλος του συμβολαίιου του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Τρομακτικό» θα είναι το ποσό το οποίο θα δει να πιστώνεται στους λογαριασμούς του ο Λιονέλ Μέσι στο τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του στην Παρί, φτάνοντας τα 110 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος ήταν η μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού που προκάλεσε τον περισσότερο θόρυβο (δεδομένου και των υπόλοιπων ονομάτων που βρίσκονται στο σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας), συνθέτοντας μια ομάδα που είναι βγαλμένη από playstation με Εμπάπε και Νεϊμάρ στο επιθετικό τρίτο.

Είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί και με τους δύο στο βασικό σχήμα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ για τους ομίλους του Champions League την Τετάρτη (15-9), με τους Βέλγους όμως να αντέχουν στην έδρα τους παίρνοντας «χρυσό βαθμό» (1-1).
Ο «Pulga» έχει υπογράψει στους Παριζιάνους για 2+1 χρόνια, με την εεφημερίδα «L’ Equipe» να δίνει πληροφορίες για τη δομή της συμφωνίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον πρώτο χρόνο θα λάβει 30 εκατομμύρια ευρώ, με το ένα εξ αυτών σε μορφή κρυπτονομίσματος. Σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί και ο επιπλέον χρόνος θα φτάσει τα 110 εκατομμύρια ευρώ, λόγω μπόνους …αφοσίωσης.

Ο Μισθός του είναι ίδιος με του Νεϊμάρ και θα ξεπεράσει αυτόν του Εμπαπέ, καθώς ο Γάλλος δεν δέχθηκε καμία από τις προτάσεις ανανέωσης που του έγιναν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από