Νάγκελσμαν: «Ο Μίλερ έπρεπε να βάλει τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε…»

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μίλησε μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό της Μπάγερν από τη Βιγιαρεάλ και στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Τόμας Μίλερ.

Η Μπάγερν υπέστη αποκλεισμό-σοκ από τη Βιγιαρεάλ μετά το 1-1 στη ρεβάνς στο «Allianz Arena» και αποχαιρέτησε το Champions League από την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Τόμας Μίλερ, καθώς θεωρεί ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

«Ο Τόμας έπρεπε να το βάλει αυτό, δεν έχεις πολλές τέτοιες ευκαιρίες σε έναν αγώνα», τόνισε. Η χαμένη ευκαιρία του επέτρεψε στη Βιγιαρεάλ να μείνει στον αγώνα σύμφωνα με τον Μονάχου και να έρθει η ισοφάριση με τον Τσουκουέζε που είχε μπει αλλαγή μόλις τέσσερα λεπτά πριν, δίνοντας σκορ πρόκρισης στους Ισπανούς», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ βασικό, δεν ήμασταν αρκετά καλοί εκεί. Απόψε ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας τις τελευταίες εβδομάδες. Είχαμε πολλή ένταση από την αρχή του αγώνα. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες κόντρα σε τέτοια μαζική άμυνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από