Ρομάνο: «Δεν υπάρχει συμφωνία Λεβαντόφσκι-Μπαρτσελόνα ακόμη, η Μπάγερν θέλει να τον κρατήσει» (pic)

Ρομάνο: «Δεν υπάρχει συμφωνία Λεβαντόφσκι-Μπαρτσελόνα ακόμη, η Μπάγερν θέλει να τον κρατήσει» (pic)

Δημοσιεύματα από την Πολωνία ανέφεραν πως ο Λεβαντόφσκι θα αποχωρήσει από την Μπάγερν με προορισμό την Μπαρτσελόνα, όμως ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο τονίζει πως δεν υπάρχει συμφωνία.

Δημοσιεύματα από την Πολωνία την πατρίδα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανέφεραν πως θέλει να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου και ότι ακόμα έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια συμφωνία μεταξύ τον δύο πλευρών.

Σύμφωνα με τον πάντα, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπάγερν Μονάχου θέλει να κρατήσει τον Πολωνό επιθετικό στο Μόναχο, καθώς έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γερμανίας, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Επιπλέον ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει ο Τσάβι επιθυμεί την παρουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην ομάδα και μάλιστα, τονίζει πως έχουν μιλήσει με τον ατζέντη του Πολωνού, που ζητά τριετές συμβόλαιο, αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ