Στη λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με Μακάμπι ο Άβιλα και ο Κούντε

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε πως οι Άβιλα και Κουντέ θα βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα. Ποιοι μένουν εκτός.

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής με την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού! Μία μέρα πριν την πρώτη μάχη με την Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πως… επιστρατεύθηκαν Γκονζάλο Άβιλα και Πιέρ Κούντε.

Ο Ισπανός αμυντικός και ο Καμερουνέζος μέσος είχαν μείνει αρχικά εκτός ευρωπαϊκής λίστας, αλλά τα προβλήματα με τους Ανδρούτσο, Χασάν και Μπα έφεραν την ανατροπή του σκηνικού.

Διαβάστε επίσης: Ο Λουτσέσκου δεν είναι… ΑΕΚ (vids)

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στη συνέντευξη τύπου πως δε θα έχει στη διάθεσή του τους τρεις παίκτες, με τους Γκονζάλο Άβιλα και Πιέρ Κούντε να παίρνουν τη θέση τους. Ανδρούτσος, Χασάν και Μπα τέθηκαν λοιπόν νοκ άουτ και δε θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των ερυθρολεύκων κόντρα στην ομάδα του Μπάρακ Μπακχάρ.

«Σε σχέση με τις συνθήκες θα είναι πιο δύσκολες από εδώ. Όμως είμαστε έτοιμοι και έχουμε προετοιμαστεί. Η υγρασία θα είναι διαφορετική. Δεν θα έχουμε πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, έχουμε κάποια θέματα. Ο Ανδρουτσος, ο Χασάν και ο Μπα δεν θα είναι διαθέσιμοι, ενώ θα είναι κανονικά οι Άβιλα και Κούντε λόγω των προβλημάτων. Και στα δυο ματς. Όσον αφορά το σύστημα δεν θα σας αποκαλύψω πως θα παραταχθούμε, αλλά θα το δείτε στον αυριανό αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μακάμπι στο Sammy Ofer Stadium

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από