ΑΕΚ : Ο Δημητριάδης έριξε αγιασμό και οι οπαδοί έδειξαν το μεγαλείο τους! (pic)

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχθηκαν τους φίλους της Σέλτικ στο ΟΑΚΑ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Βασίλης Δημητριάδης πριν το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι έκανε μια συμβολική κίνηση. Ο τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ ΑΕΚ μπήκε αμέσως μετά την πρώτη αναγνωριστική βόλτα των ποδοσφαιριστών της Ενωσης και έριξε αγιασμό και στα δύο τέρματα.

Επίσης, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ με ένα πανό που συμβολίζει πολλά έδειξαν το μεγαλείο του ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Οι φίλοι της Σέλτικ στη Γλασκώβη συμπεριφέρθηκαν εξαιρετικά αυτούς της ΑΕΚ με τους οπαδούς της Ένωσης να μην ξεχνούν την φιλοξενία των Σκωτσέζων και να στέλνουν το δικό τους μήνυμα. Στην είσοδο όπου θα έμπαιναν οι οπαδοί της Σέλτικ, αυτοί της ΑΕΚ «σήκωσαν» πανό για να τους υποδεχτούν, το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά: «Η Οriginal 21 ξέρει πως να τιμάει και να σέβεται… Καλωσορίζουμε τους Κέλτες φίλους μας». Κατά την άφιξη τους στο γήπεδο ευχαρίστησαν τους «κιτρινόμαυρους» και τραγούδησαν όλοι μαζί.

Τέλος, μέσα στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ στην 1-31 υπήρχε ένα μεγάλο απλωμένο πανό που έγραφε «Το ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς είναι… τίποτα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από