Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τη Ρεν

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τη Ρεν

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Γαλλία για το ματς με τη Ρεν (4/11, 17:30), με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Ρεν, το απόγευμα της Τετάρτης (4/11, 17:30) για την 4η αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν τους 23 παίκτες που θα ταξιδέψουν σήμερα (3/11) για Γαλλία.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει με 3/3 στη διοργάνωση και διεκδικούν την πρώτη 8άδα και την απευθείας πρόκριση στους «16» και έχουν στόχο να πάρουν ένα σπουδαίο «διπλό» για το απόλυτο μετά από 4 παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: ΜΜΕ Σερβίας: «Ο Άρης του Σπανούλη έκανε… μάθημα στον Παναθηναϊκό του Ζοτς!»

Εκτός έχουν μείνει οι Σιπιόνι, Μάριους, Πόποβιτς και Ρόκα, που δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, ενώ ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ επέλεξε και πάλι τον Πασχάλη Τουφάκη, από τους μικρούς, για να είναι στην αποστολή.

Υπενθυμίζεται πως, σήμερα (3/11) στις 19:00 θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ με τον Ρέμο Φρόιλερ. Μια ώρα αργότερα (20:00) θα γίνει η τελευταία προπόνηση των Ερυθρόλευκων στο «Ροαζόν Παρκ».

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ορτέγκα, Στουρνάρας, Γεωργακόπουλος, Σάλιακας, Σμαΐλοβιτς, Πιρόλα, Κάρμο, Πέντερσεν, Ρέτσος, Μπρούνο, Τικνιζιάν, Φορτούνης, Σα, Μαρτίνς, Πουέρτα, Μπέιλι, Φρόιλερ, Τσικίνιο, Έσε, Τουφάκης, Γκονζάλες, Γιάρεμτσουκ, Ζότα Σίλβα

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ