Ολυμπιακός – Γιουβέντους : Ο Μπορμπαλάν θα σφυρίξει το παιχνίδι

Ο Ισπανός διαιτητής Ντέιβιντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Γιουβέντους για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Γιουβέντους την Τρίτη 5/12 (21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Τα ονόματα των διαιτητών είναι ήδη γνωστά, με τον Ντέιβιντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν να είναι ο πρώτος διαιτητής της συνάντησης.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη αποκλειστεί από τα ευρωπαϊκά κύπελλα έπειτα και από την ήττα τους στο τελευταίο ματς με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα. Έτσι, το ματς θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη για το γόητρο και για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τον αγώνα από τις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου.

O Μπορμπαλάν έχει ξανασφυρίξει στην έδρα του Ολυμπιακού, στο ματς της πρεμιέρας του Champions League της σεζόν 2011-12 με αντίπαλο τη Σάλκε. Το παιχνίδι είχε λήξει με 2-1 υπέρ της γερμανικής ομάδας. Εκείνη την περίοδο, ο Ολυμπιακός είχε τερματίσει στην τρίτη θέση στον όμιλο με αντιπάλους τις Άρσεναλ, Σάλκε και Μονπελιέ.

Επιπλέον, ο Ισπανός ρέφερι είχε διευθύνει την αναμέτρηση Μπέσα – Ολυμπιακός 0-5 για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League της σεζόν 2010-11.

Αναλυτικά οι διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός – Γιουβέντους:

Διαιτητής: Ντανιέλ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν (Ισπανία)

Βοηθοί: Ραούλ Καμπανέρο (Ισπανία), Ντιέγκο Μπαρμπέρο Σεβίγια (Ισπανία)

Επιπρόσθετοι βοηθοί: Χαβιέ Εστράδα (Ισπανία), Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα (Ισπανία)

4ος διαιτητής: Μιγκέλ Μαρτίνεθ (Ισπανία)

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από