Τσόρι: «Συγχαρητήρια για την πρόκριση, πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου» (vid)

Ο Αργεντινός βρέθηκε χθες το βράδυ στο Γ. Καραϊσκάκης και παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες στάθηκε δίπλα στον Ολυμπιακό στη μεγάλη μάχη που έδωσαν οι Πειραιώτες απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League και πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Αργεντινός, ο οποίος αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα από το 2014 έως το 2017, αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ και ο ίδιος δέθηκε με τον σύλλογο, με την παρουσία του στο «Γ. Καραϊσκάκη» να αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο Λατινοαμερικάνος παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού. Ο Τσόρι μέσα από την κάμερα του Olympiacos TV, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα για τη σπουδαία εμφάνιση και υποκλίθηκε στον κόσμο των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το παιχνίδι που έκανε η ομάδα, που κέρδισαν, νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο δώρο για τον πρόεδρό μας που έχει τα γενέθλιά του. Πολλά συγχαρητήρια. Είναι πάρα πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου μας. Αυτό είναι ένα συν που έχει πάντα η ομάδα μας. Πάμε Ολυμπιακέ».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από