Μπαρτσελόνα – Σλάβια Πράγας 0-0

Η Μπαρτσελόνα απέτυχε να πάρει τη νίκη απέναντι στην εξαιρετική Σλάβια Πράγας, πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση.

Η Σλάβια Πράγας ήταν εξαιρετικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου και κατάφερε να πάρει ισοπαλία 0-0 από την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι του αναμενομένου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Σλάβια είχε αρκετά ψηλά την άμυνά της στον αγωνιστικό χώρο μην επιτρέποντας στους «μπλαουγκράνα» να αναπτυχθούν όπως θέλουν. Οι Καταλανοί δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες, αλλά ο τερματοφύλακας της Σλάβια ήταν παρών όποτε χρειάστηκε. Στη μοναδική ευκαιρία που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ο Μέσι, μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια, σημάδεψε το δοκάρι στο 37′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα είχε ξεσπάσματα, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλά αυτές ήταν λιγοστές. Στο 49′ ο Μέσι έστειλε τη μπάλα άουτ, στο 55′ ο Κόλαρ απέκρουσε το σουτ του Σέρτζι Ρομπέρτο. Στο 59′ η Μπαρτσελόνα πέτυχε γκολ με τον Βιδάλ αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά από χρήση του VAR. Η τελευταία ευκαιρία για τους «μπλαουγκράνα» ήρθε στο 77′, όταν ο Κόλαρ απέκρουσε την εξ επαφής προβολή του Μέσι έπειθτα από παράλληλη σέντρα του Φάτι.

Με αυτή την ισοπαλία η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 8 βαθμούς, ενώ η Σλάβια πήρε τον δεύτερο της βαθμό στον όμιλο με δεύτερη εκτός έδρας ισοπαλία μετά από εκείνη στην πρεμιέρα -με την Ίντερ στο Μιλάνο.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από