Παναθηναϊκός : Θέλει Ζαγοράκη και τους διεθνείς στην ΕΠΟ

Οι «πράσινοι» θεωρούν αναγκαία την εκλογή των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 στην ηγεσία της Ομοσπονδίας.

Αναφανδόν υπέρ της ανάδειξης του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ, τάσσεται ο Παναθηναϊκός. Λίγες ώρες πριν τις εκλογές, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκάθαρη άποψη για το τι πρέπει να αλλάξει στο Πάρκο Γουδή από την Κυριακή και έπειτα, ώστε να έχει μέλλον το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο Τριφύλλι θεωρούν επιβεβλημένη την εκλογή του παλιού αρχηγού της Εθνικής ομάδας στην ηγεσία της Ομοσπονδίας. Όμως, οι «πράσινοι» πιστεύουν ότι ο Ζαγοράκης δεν πρέπει να είναι μόνος του στην ΕΠΟ, αλλά να έχει και τη στήριξη των άλλοτε συμπαικτών του, οι οποίοι παίρνουν μέρος στις αρχαιρεσίες του Σαββάτου (27/3).

Οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Άγγελος Χαριστέας και Παντελής Καφές έχουν θέσει υποψηφιότητα για την Εκτελεστική Επιτροπή και στον Παναθηναϊκό κρίνουν αναγκαία την ψήφιση τους, ώστε να βοηθήσουν τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Εδώ και χρόνια ο Γιάννης Αλαφούζος έχει μιλήσει πολλές για πρόσωπα και καταστάσεις που πρέπει να αλλάξουν στην ΕΠΟ. Αν αυτά παραμείνουν αναλλοίωτα, τότε η εκλογή του Ζαγοράκη από μόνη της δεν θα είναι αρκετή για την πολυπόθητη αλλαγή στο ποδόσφαιρο. Για αυτό στο Τριφύλλι εκτιμούν ότι χρειάζεται στήριξη και βοήθεια από ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύεται και όχι από άτομα που έχουν μία αρνητική διαδρομή στο ποδόσφαιρο.

Αλλιώς, εφόσον ο έλεγχος της κατάστασης παραμείνει στις ΕΠΣ, οι οποίες είναι ευάλωτες στην επιρροή ισχυρών ποδοσφαιρικών παραγόντων, τότε οι «πράσινοι» εκτιμούν πως δεν πρόκειται να διορθωθούν οι διαχρονικές παθογένειες που ταλανίζουν το άθλημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από