Ο Γκιρτζίκης έγινε πρόεδρος της ΕΠΟ μόνο με απολυτήριο Δημοτικού!

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, όπως αποκαλύφθηκε στην δίκη για την κάρτα υγείας, έχει μόνο απολυτήριο Δημοτικού και παρόλα αυτά ήταν επί σειρά ετών στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας.

Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος πρόεδρος της ΕΠΟ; Η απάντηση δόθηκε σήμερα στη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της κάρτα υγείας και άφησε άφωνη όλη την Ελλάδα.

Για να μπορέσει, λοιπόν, κάποιος να ηγηθεί της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας χρειάζεται μόνο ένα απολυτήριο Δημοτικού. Απίστευτο και όμως αληθινό και άκρως… ελληνικό. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, δεν έχει τελειώσει παρά μόνο το Δημοτικό και παρόλα αυτά ήταν επί σειρά ετών στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας!

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Γ. Γκιρτζίκη, Π Μαχάς, προσπαθώντας να αντικρούσει την εισαγγελική πρόταση ενοχής, κατέθεσε το απολυτήριο της Έκτης Δημοτικού του πελάτη του και το συνόδευσε λέγοντας: «Αυτές είναι οι γραμματικές του γνώσεις. Πώς μπορεί να αντιλαμβάνεται συμβάσεις και νομικά κείμενα, όπως ισχυρίζεται ο κύριος εισαγγελέας; Ο κ.Γκιρτζίκης έγινε διευθυντής στη γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ γιατί ήταν έντιμος και εργατικός. Για τον ίδιο λόγο έγινε ταμίας και στη συνέχεια πρόεδρος της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από