Φορτούνης: «Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ»

Ο ηγέτης της γαλανόλευκης μίλησε για τη νίκη επί της Εσθονίας και τόνισε ότι η Εθνική δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Στο εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε η Ελλάδα στάθηκε ο Κώστας Φορτούνης, μετά την πολύ σημαντική νίκη στο Ταλίν επί της Εσθονίας με 1-0. Ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι η γαλανόλευκη έβαλε την μπάλα κάτω και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ, ενώ οι Εσθονοί απείλησαν κυρίως με σέντρες και βαθιές μπαλιές.

Παράλληλα, ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης, επισήμανε ότι η Εθνική βελτιώνεται συνεχώς και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμα καλύτερη. «Θέλουμε να βάζουμε κάτω την μπάλα και να παίζουμε με το στυλ που επιθυμεί ο προπονητής μας», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο 15λεπτο ήμασταν καλύτεροι και πετύχαμε το γκολ, μετά από μία πολύ ωραία συνεργασία. Μας πίεσαν, αλλά εμείς είχαμε καλύτερες ευκαιρίες. Η Εσθονία έπαιζε πάρα πολύ με σέντρες και βαθιές μπαλιές. Εμείς είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα. Θέλουμε να βάζουμε κάτω την μπάλα και να παίζουμε με το στυλ που επιθυμεί ο προπονητής μας. Βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Οσο περνάει ο καιρός θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από