Άνετες νίκες για Ιταλία (4-0) και Δανία (3-1) – Πήρε το ντέρμπι η Ουγγαρία (2-1)

Πολύ κοντά στην πρόκριση η Δανία (3-1 το Καζακστάν), ανέβηκε στη δεύτερη θέση η Ιταλία (4-0 την Μάλτα), «σφραγίζει» την πρόκριση η Ουγγαρία (2-1) με τη Σερβία να μπλέκει.

Γκολ και θέαμα είχαν τα βραδινά παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024, με την Ουγγαρία να «αγκαλιάζει» την πρόκριση με τη νίκη κόντρα στη Σερβία (2-1) και την Ιταλία και Δανία να επικρατούν άνετα με 4-0 της Μάλτας και 3-1 του Καζακστάν αντίστοιχα.

Η Ουγγαρία άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Βάργκα, όμως ο Πάβλοβιτς ισοφάρισε για τη Σερβία στο 33′ από εκτέλεση κόρνερ.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Σπανούλης: «Παγκόσμιο ρεκόρ οι 3 βολές στην έδρα μας απέναντι στις 22 του Παναθηναϊκού»

Οι Σέρβοι δεν πρόλαβαν να χαρούν την ισοφάριση, αφού ο Σάλαι με ένα υπέροχο γκολ εκτός περιοχής, έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Ουγγαρία, για το τελικό 2-1, παρά τις πολλές φάσεις και τα 2 ακυρωθέντα γκολ της Σερβίας στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ιταλία έστησε πάρτι απέναντι στη Μάλτα με τα γκολ των Μποναβεντούρα (23′), δύο του Μπεράρντι (45+1′,64′) και Φρατέσι στο 90+3′.

Η Δανία επικράτησε με 3-1 του Καζακστάν και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, με απόσταση 4 πόντων από Φινλανδία και Καζακστάν.

Ο Γουίντ άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό, με τον Σκοβ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, για το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Σκοβ σημείωσε και το τρίτο γκολ της Δανίας, για να μειώσει ο Βορογκόβσκι στο 58ο λεπτό, για το τελικό 3-1.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από