Στα προημιτελικά Φέγενορντ και Σλάβια Πράγας – Πρόκριση με λύτρωση στο 90′ για τη Ρόμα (vids)

Ο Έιμπραχαμ ισοφάρισε στο 90' για τη Ρόμα κόντρα στη Φίτεσε (1-1) και χάρισε στους Ρωμαίους την πρόκριση για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Η Φέγενορντ επικράτησε και στη ρεβάνς της Παρτιζάν (3-1) και πήρε την πρόκριση, όπως έκανε και η Σλάβια Πράγας, παρά την ήττα με 4-3 από τη Λιντζ,

Η Φίτεσε με ένα φανταστικό γκολ του Βίτεκ στο 62′ κόντρα στη Ρόμα λίγο έλειψε να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά ο Έιμπραχαμ σκόραρε στο 90′ και λύτρωσε τους Ρωμαίους (1-1), στέλνοντάς τους στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η Φέγενορντ δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη και στο δεύτερο ματς απέναντι στην Παρτιζάν και τσέκαρε το εισιτήριο για τους «8» της διοργάνωσης.

Ο Ντέσερς στο 45′ άνοιξε το σκορ για τους Ολλανδούς, με τον Νέλσον στο 59′ να κάνει το 2-0. Ο Γκόμες μείωσε σε 2-1 στο 61′, αλλά ο Λίνσεν στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τέλος, η Λιντζ πέτυχε σπουδαία νίκη με 4-3 σε ένα τρομερό ματς απέναντι στη Σλάβια Πράγας (η οποία ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες), ωστόσο η πρόκριση πήγε στους Τσέχους χάρη στο 4-1 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της φάσης των «16» του Europa Conference League:

Βασιλεία – Μαρσέιγ 1-2
Ρεν – Λέστερ 2-1
Κοπεγχάγη – Αϊντχόφεν 0-4
Άλκμααρ – Μπόντο/Γκλιμτ 2-2

Ρόμα – Φίτεσε 1-1
Φέγενορντ – Παρτιζάν 3-1
Λίντσερ – Σλάβια Πράγας 4-3

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από