Σαμπάολι: «Τραυματίας ο Μίλικ, δεν ξέρω ποιους θα έχω στην διάθεση μου»

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπάολι, μίλησε εν όψει της αναμέτρησης με την Σεντ Ετιέν, ενώ έκανε και μια αναφορά και για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη.

Η Μαρσέιγ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στο γαλλικό πρωτάθλημα μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων με ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας Σεντ Ετιέν και την ερχόμενη Πέμπτη θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ εν όψει της πρώτης αναμέτρηση για τους «8» του Europa Conference League.

Στην συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν, ο Χόρχε Σαμπάολι, ανέφερε πω ο Μίλικ είναι τραυματίας, ενώ ακόμα δεν γνωρίζει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεση του και αναφέρθηκε μόνο στον Πολωνό επιθετικό που έχει τεθεί οριστικά εκτός.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χόρχε Σαμπάολι:

«Μπορεί να μην είχαμε στη διάθεση μας αρκετούς παίκτες λόγω των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές Ομάδες αλλά θεωρώ πως εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο αυτό το διάστημα για να διορθώσουμε ατομικά λάθη.

Νομίζω πως οι διεθνείς επέστρεψαν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αλλά από την άλλη και κουρασμένοι καθώς αγωνίστηκαν όλοι και επομένως έχουν ελάχιστο χρόνο να ξεκουραστούν ενόψει του αγώνα με την Σεντ Ετιέν το Σάββατο.

Υπάρχει και ο Μίλικ που είναι τραυματίας και ειλικρινά δεν μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή σε ποιους μπορώ να βασιστώ για το ματς του Σαββάτου. Δεν μπορώ να ρισκάρω γιατί ακολουθούν και άλλα σημαντικά ματς τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. Δεν θέλω να με ρωτάτε για τον Αλβάρο, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα όπως το ματς του Σαββάτου.

Αυτός είναι ο πρώτος τελικός από αυτούς που έχουμε να παίξουμε και είναι κρίμα που δεν θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας αφού απαγορεύτηκε η παρουσία των οπαδών μας σε αυτό το εκτός έδρας ματς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από