ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τη Μαρσέιγ

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τη Μαρσέιγ

Από σήμερα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να πάρουν διαδικτυακά τα εισιτήρια για το ματς με τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa Conference League και εκεί θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ.

Ήδη στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων» μετράνε αντίστροφα για την πρώτη αναμέτρηση, η οποία θα γίνει στις 7 Απριλίου στο «Βελοντρόμ», πριν διεξαχθεί στην Τούμπα η ρεβάνς, μια εβδομάδα αργότερα.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εδώ και λίγη ώρα βρίσκονται διαθέσιμα τα εισιτήρια για το σπουδαίο ματς, με την πώληση να γίνεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Τιμές εισιτηρίων

Sector: DJB (1st class) €39

Sector: AJB, AQJ, KJB, KQJ, QJB, LJB, MJB, CJB, BJB, RJB, AAJB (Fans) €20

Κανάλι Πώλησης

A. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚΗ ηλεκτρονική διάθεση θα είναι διαθέσιμη μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων και με καταληκτική ημερομηνία αγοράς την Τρίτη 05.04.2022 17:00.

Διευκρινίσεις

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση του ονοματεπώνυμου & του αρ. πιστοποιητικού (ΑΔΤ / Αρ. Διαβατηρίου) για κάθε κάτοχο εισιτηρίου.

Είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του τηλεφώνου & της διεύθυνσης κατοικίας στον λογαριασμό κάθε χρήστη.

Στις ηλεκτρονικές αγορές θα υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τη γηπεδούχο ομάδα θα γίνει αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας έξω από το γήπεδο και θα πρέπει η ταυτότητα του κάθε κατόχου να αντιστοιχεί με το όνομα στο εισιτήριο, αλλιώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Για την είσοδό τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ