Στα play off του Coference League ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ έχοντας προίκα το 1-0 του πρώτου αγώνα πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν στο Καζακστάν (0-0) κόντρα στην Κιζιλζάρ και «σφράγισε» την πρόκριση στα play off του Europa Coference League.

Την πρόκρισή του στα play off του Europa Conference League εξασφάλισε ο ΑΠΟΕΛ μετά τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) που απέσπασε στο Καζακστάν απέναντι στην Κίζιλζαρ, παίρνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση με συνολικό σκορ 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 63′ με τον Καρσάκεβιτς. Στα play off η κυπριακή ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζουγκάρντεν-Σέπσι, με τους Σουηδούς να έχουν ισχυρό προβάδισμα, μετά την εκτός έδρας νίκη τους με 3-1 στο πρώτο ματς.

Διαβάστε επίσης: Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Βασικοί Σπόραρ, Αλεξανδρόπουλος, στον πάγκο ο Κουρμπέλης

Για τους Κιτρινομπλέ ξεκίνησαν βασικοί οι πρώην «σουπερλιγκάτοι» Χοσέ Κρέσπο, Φράνκο Φεράρι, Ντάλσιο, ενώ στο 68΄ πέρασε ως αλλαγή ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Κιζιλζάρ: Lobantsev, Gurman, Karshakevich, Bushman (88΄  Chikanchi), Lobzhanidze, Yakovlev (64΄ Ivaniadze), Tapalov, Koné, Podio (64΄ Kozlov), Mužek, dos Santos

Στον πάγκο οι: Loginovski, Petrov,  Adilov, Murachev, Ospanov, Muldinov, Tikhanovski, Zorić, Zyabko.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Καρώ, Φεράρι, Τσεπάκ, Κρέσπο, Ηλία (76΄ Μπλουμ), Ντάλσιο (90+3 Έσελινγκ), Μαρκίνιος (68΄ Βιγιαφάνες), Σαρφό, Κονσταντίνοφ, Ντογκαλά (68΄ Εφραίμ)

Στον πάγκο οι: Χριστοδούλου, Νταουσβίλι, Σούσιτς, Σατσιάς, Θεοδώρου, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Γεωργίου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από