Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Βασικοί Σπόραρ, Αλεξανδρόπουλος, στον πάγκο ο Κουρμπέλης

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Βασικοί Σπόραρ, Αλεξανδρόπουλος, στον πάγκο ο Κουρμπέλης

Με τον Σπόραρ να ξεκινάει για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα και με Τσέριν, Αλεξανδρόπουλο και Ρούμπεν στη μεσαία γραμμή η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς.

Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης, Σπόραρ. Πέντε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στον επαναληπτικό με τη Σλάβια σε σχέση με μια εβδομάδα νωρίτερα στην Πράγα.

Ο Γιοβάνοβιτς είδες τους τρεις πρώτους να επιστρέφουν και τους ρίχνει στη… μάχη. Επιλέγει τον Βαγιαννίδη στη θέση του τιμωρημένου Παλάσιος, όπως αναμενόταν και τελικά βάζει από το ξεκίνημα τον Σπόραρ για… εύκολο γκολ, μιας και οι πράσινοι οφείλουν να σκοράρουν.

Διαβάστε επίσης: Οι Τσέχοι φοβούνται τη Λεωφόρο: «Τη Σλάβια την περιμένει μια κόλαση»

Συγκεκριμένα, ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, ο Κώτσιρας δεξιά, ο Χουάνκαρ αριστερά και οι Σένκεφελντ και Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας. Η έκπληξη έρχεται στη μεσαία γραμμή, από την οποία μένει εκτός ο Κουρμπέλης, για να παίξει και ο Αλεξανδρόπουλος και ο Τσέριν, μαζί με τον Ρούμπεν. Ξεκάθαρος ο στόχος του Γιοβάνοβιτς: να έχει περισσότερα τρεξίματα έναντι των αντιπάλων του.

Στην επίθεση στο ένα άκρο θα είναι ο Βαγιαννίδης (δεξιά), στο άλλο ο Αϊτόρ (αριστερά) και στην κορυφή ο Σπόραρ θα πάρει το… βάπτισμα του πυρός στην αρχική ενδεκάδα.

Από την άλλη πλευρά με το γνωστό 4-1-4-1 παρατάσσεται η Σλάβια Πράγας. Αναλυτικά ο Γίρι Τρπισόφσκι ξεκινάει με την εξής ενδεκάδα: Μάντους – Ντουντέρα, Ούσου, Κατσαράμπα, Ντόρλεϊ – Τιεχί – Σραντς, Τραορέ, Χόλες, Ολαγίνκα – Λινγκρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ