Σπουδαία πρόκριση της Σεν-Ζιλουάζ στη Φρανκφούρτη – Πέρασαν Μόλντε και Στουρμ Γκρατς

Μεγάλη νίκη-πρόκριση στους «16» για την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ με το 2-1 επί της Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη - «Διπλά» επίσης για Μόλντε (0-3) και Στουρμ Γκρατς (0-1)

Μετά την ισοπαλία της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με την Άιντραχτ στην έδρα της πρώτης οι Βέλγοι πήραν μεγάλο «διπλό» στη Φρανκφούρτη με 2-1 και προκρίθηκαν στους «16» της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA. Oι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Waldstadion» στο 47′ με τον Πουέρτας, ο οποίος στο 80′ έδωσε ασίστ στον Αγενσά για το 0-2. Στο 80′ ο Εντίμπε μείωσε το σκορ και έβαλε… φωτιά στο ματς, όμως η Ουνιόν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» και τη μεγάλη πρόκριση.

Οι Αυστριακοί της Στουρμ Γκρατς είχαν μεγάλο προβάδισμα μετά τη νίκη τους επί της Σλόβαν με 4-1, στο πρώτο ματς και «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους στην Μπρατισλάβα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη με 1-0 νίκη χάρη στο γκολ του Μπιρέθ στο 52′.

Οι Νορβηγοί της Μολντε συνέτριψαν τη Λέγκια στη Βαρσοβία με 3-0 και προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 6-2, καθώς είχαν νικήσει και στην έδρα τους με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να βρουν γρήγορο γκολ, μόλις στο 2′ με τον Γκουλμπντράσεν. Στο 20′ ο Χεστάντ σκόραρε με ένα μαγικό τακουνάκι και στο 67′ ο Γκουλμπντράσεν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από