Ολυμπιακός : «Παντού είναι Πειραιάς» – Αποθέωση και στην Ολλανδία (vid)

Δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την αποστολή στην Ολλανδία και αποθέωσαν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του.

Στην Ολλανδία για την αυριανή μεγάλη μάχη με την Αϊντχόφεν (25/2, 22:00), που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στους «16» του Europa League, βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν στη «χώρα της τουλίπας» το μεσημέρι της Τετάρτης και γνώρισαν την αποθέωση από δεκάδες οπαδούς τους, οι οποίοι τους περίμεναν καρτερικά έξω από το ξενοδοχείο. Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών κρατούσαν ένα πανό το οποίο έγραφε πάνω «Παντού είναι Πειραιάς» και φώναζαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Αρκετά άτομα είχαν ταξιδέψει από διάφορες πόλεις της Ολλανδίας για να υποδεχθούν τον Πορτογάλο προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί των Πειραιωτών μάλιστα βραβευσαν τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Κωστα Καραπαπά, ενώ στο μέρος τους πήγε και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αποθεώθηκε, με τους φίλους των πρωταθλητών να του ζητούν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί δεν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, λόγω του Covid-19, ωστόσο, με την παρουσία τους στο ξενοδοχείο, εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που μετρούν πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από