
Ο Πορτογάλος εξτρέμ αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη στο σημερινό (11/10, 19:00) εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, ενώ η απουσία του Γκαρθία αναγκάζει τον Γρηγορίου να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-4-1-1.
Η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος για τον Άρη στο σημερινό (11/10, 19:00) ματς με τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την πρώτη συμμετοχή του Μπρούμα να αποτελεί σημείο αναφοράς. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» και ανέβασε ρυθμούς το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, έστω και αν δεν έχει φτάσει στο 100% από πλευράς ετοιμότητας.
Ακόμα, η απουσία του τραυματία Γκαρθία «ωθεί» τον προπονητή του Άρη, Μιχάλη Γρηγορίου να επιλέξει σύστημα 4-4-1-1 και τον Κουαμέ πίσω από τον Καντεβέρε στην επίθεση. Νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Γιαννιώτας, ενώ οι Φαντιγκά και Πετρίς είναι υποψήφιοι για τη θέση του δεξιού μπακ.
Διαβάστε επίσης: Ήττα στις λεπτομέρειες για τους Χιτ χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με τερματοφύλακα τον Βέλιο. Ένας εκ των Φαντιγκά ή Πετρίς θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Ρίτσαρντς το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Σούταλο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Χόνγκλα και Ράτσιτς θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Γκαρέ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μπρούμα στην αριστερή και ο Κουαμέ πίσω από τον Καντεβέρε, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.



















