Γιουβέντους – Ναντ 1-1: Όρθια στο Τορίνο τα «καναρίνια

Η Νάντ πήρε ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Γιουβέντους και η πρόκριση στους «16» του Europa League θα κριθεί στη ρεβάνς της Γαλλίας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν στο Τορίνο οι Γιουβέντους και Ναντ που ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο πρώτο παιχνίδι για τον ενδιάμεσο γύρο του Europa League.

Η «Κυρία» πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ καθώς στο 13′ ο Ντι Μαρία άνοιξε για τον Κιέζα, εκείνος με κεφαλιά έστρωσε στον Βλάχοβιτς που με πλασέ έκανε το 1-0. Μέχρι την ανάπαυλα η Γιουβέντους είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, αλλά δεν το πέτυχε και το πλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίτσελ… περιμένοντας τον Χάμες βρήκε τον Μπιέλ

Στο 60′ η Ναντ έκανε το 1-1 με πολύ όμορφο σουτ του Μπλας σε αντεπίθεση, σκορ που ήταν και το τελικό στο ματς αφού τρία λεπτά αργότερα ο Κιέζα είχε διπλό δοκάρι σε τρομερό σουτ που έπιασε.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο Μπρέμερ, Σάντρο, Ντι Μαρία (73’ Σουλέ), Ντε Σίλιο (73’ Κουαδράδο), Ραμπιό, Φατζιόλι (63’ Κόστιτς), Παρέδες (63’ Λοκατέλι), Βλάχοβιτς (86’ Κεν), Κιέζα

Ναντ: Λαφόντ, Παλουά (83’ Κορσιά), Καστελέτο (88’ Γκεσάν), Ζιροτό, Κοκο (77’ Τραορέ), Σεντόνζ, Κιριβέλα (77’ Μογέ), Σισοκό, Μουτουσαμί, Μπλας, Μοχάμεντ (77’ Σιμόν).

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για Μονακό και Σεβίλλη

Στη Λισαβόνα η Σπόρτινγκ ισοφάρισε στο 94΄ τη Μίντιλαντ, η οποία -παρότι παραπαίει στη Δανία- ήταν εξαιρετική και είχε «αγκαλιάσει» τη νίκη με γκολ από το 77΄ του Αιγύπτιου Ασούρ που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Στην «Μπάι Αρίνα» μετά από συνεχείς εναλλαγές στο σκορ η Μονακό νίκησε 3-2 τη Λεβερκούζεν, με τον αμυντικό Ντισασί να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 2ο λεπτό των καθυστερησεων.

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» εμφανίστηκε η… γνωστή Σεβίλλη, απόλυτη κυρίαρχος του θεσμού, που με το 3-0 επί της Αϊντχόφεν είναι η μόνη από τις συμμετέχουσες που ουσιαστικά εξασφάλισε από τώρα την πρόκριση στους «16».

Τα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες των play-off πρόκρισης στους «16» του Europa League:

Άγιαξ (Ολλανδία)-Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία) 0-0

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία) 2-2

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Ρεν (Γαλλία) 2-1

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Ρόμα (Ιταλία) 1-0

Γιουβέντους (Ιταλία)-Ναντ (Γαλλία) 1-1

Σπόρτινγκ Λισ. (Πορτογαλία)-Μίντιλαντ (Δανία) 1-1

Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Μονακό (Γαλλία) 2-3

Σεβίλλη (Ισπανία)-Αϊντχόφεν (Ολλανδία) 3-0

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από