Τον Δεκέμβριο ορίστηκε η αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα (pic)

O αγώνας ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και την Μακάμπι Χάιφα, που βρίσκονται στον όμιλο του Παναθηναϊκού για το Europa League, μετατέθηκε για Δεκέμβριο.

Η κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ, δεν επιτρέπει σε καμία περίπτωση την διεξαγωγή αθλητικών γεγονότων, ενώ σε τεράστιο βαθμό έχουν επηρεαστεί και οι ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η UEFA ανακοίνωσε, πως δεν πρόκειται να γίνουν αγώνες σε ισραηλίτικο έδαφος μέχρι νεοτέρας, με τις ομάδες της χώρας να αναζητούν ουδέτερες έδρες σε άλλες χώρες για να παίξουν.

Διαβάστε επίσης: Ζητάει την αναβολή του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ η Μακάμπι Χάιφα

Για τον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, την τρίτη αγωνιστική των ομίλων, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου ήταν ορισμένη η αναμέτρηση ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και την Μακάμπι Χάιφα.

Η UEFA μετέφερε τον συγκεκριμένο αγώνα την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ενώ η Μακάμπι Χάιφα  απέσυρε την ομάδα Νέων της από το Youth League.

Παράλληλα αλλαγή έγινε και στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ζόρια για το Conference League, για τις 25 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας Βελγίου – Σουηδίας για τα προκριματικά του Euro, που διεκόπη μετά από 45′ με το σκορ στο 1-1, αποφασίστηκε πως αυτό θα είναι το τελικό σκ0ρ του αγώνα, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 1 βαθμό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από