Ζητάει την αναβολή του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ η Μακάμπι Χάιφα

Ζητάει την αναβολή του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ η Μακάμπι Χάιφα

Τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ και τη Γάζα αναγκάζουν την Μακάμπι Χάιφα να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ για το Europa League.

Εξελίξεις αναμένονται στον όμιλο του Europa League, στον οποίο και βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Όλα αυτά λόγω των όσων λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας, με την ομάδα που προέρχεται από το Ισραήλ, την Μακάμπι Χάιφα να στέλνει αίτημα προς την UEFA σχετικά με το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής.

Η ομάδα η οποία μόλις λίγες ημέρες πριν αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με το «τριφύλλι», ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, προφανώς για όλα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή.

«Σε μία εποχή που ολόκληρη η χώρα θρηνεί και κινητοποιείται για την προστασία του κράτους του Ισραήλ από τους εχθρούς είναι, είναι σαφώς σε όποιον γνωρίζει, πως ο αθλητισμός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ελπίζουμε ότι η UEFA θα εξετάσει το αίτημα και θα αναβάλει τον επερχόμενο αγώνα σε μεταγενέστερη ημερομηνία… Είναι δύσκολο ως αδύνατο να συγκεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο ενώ θρηνούμε νεκρούς», ανέφερε η ανακοίνωση της Μακάμπι Χάιφα, με το «μπαλάκι» πλέον να πηγαίνει στην UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ