ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Έχει ξεκινήσει με μια απώλεια και μια ισοπαλία η Αμπερντίν, που πρώτα έχασε από την Άιντραχτ με 2-1 στη Φρανκφούρτη, πριν μείνει στο 1-1 με την Ελσίνκι. Σε ένα γκρουπ που έχει περιπλακεί, μετά τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ, ψάχνει αποτέλεσμα για να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η σκωτσέζικη ομάδα έρχεται από τεράστια νίκη επί της Ρέιντζερς (3-1 εκτός) και ισοπαλία (0-0) με τη Σεντ Τζόνστον, ενώ αυτή τη στιγμή έχει ήδη μείνει χαμηλά με ρεκόρ 2-3-3. Το Σαββατοκύριακο αναβλήθηκε ο αγώνας πρωταθλήματος με τη Νταντί λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών. Στα αγωνιστικά, για απόψε, δεν υπολογίζεται ο ΜακΓκάρι (αμυντικός), αμφίβολος ο φορ Μόρις.

Ο ΠΑΟΚ παίρνει αποτελέσματα. Η ομάδα δεν έχει γνωρίσει απώλεια στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος, αφού επικράτησε των ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) και Βόλου (3-0), πριν ισοφαριστεί στο 95’ από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και επικρατήσει με 2-0 του Ατρομήτου. Στη μεγάλη μάχη με την Άιντραχτ, στην Τούμπα, επικράτησε με 2-1 και έτσι έκανε το 2/2 στη φάση των ομίλων του Conference League, αφού στην πρώτη αγωνιστική είχε φύγει με νίκη από το Ελσίνκι (3-2). Οι διπλοί αγώνες με αντίπαλο την  Αμπερντίν είναι σημαντικοί, αφού η ομάδα γνωρίζει πως αν φύγει νικήτρια και στα δύο ματς που έπονται, κόντρα στους Σκωτσέζους, θα έχει στο… τσεπάκι την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μεϊτέ (μέσος) και ο ανέτοιμος Μάρκος Αντόνιο (μέσος).

Ο αγώνας για το Conference League ανάμεσα σε Αμπερντίν και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 της Πέμπτης.

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΠΑΟΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από