Προπονητής Αμπερντίν: «Έχει πολύ ποιότητα ο ΠΑΟΚ – Θέλουμε τη νίκη»

Προπονητής Αμπερντίν: «Έχει πολύ ποιότητα ο ΠΑΟΚ – Θέλουμε τη νίκη»

Ο προπονητής της Αμπερντίν, Μπάρι Ρόμπσον μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας που θα έπρεπε να προσέξει η ομάδα του.

Αντίστροφα μετράνε Αμπερντίν και ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση τους για λογαριασμό του Europa Conference League.

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της σκωτσέζικης ομάδας, Μπάρι Ρόμποσν αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, στα σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του ώστε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, αλλά και για την προσέγγιση του στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε την νίκη. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας έχει πολύ καλή ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό του. Όμως και εμείς, έχουμε τις πιθανότητές μας. Πρέπει να παίξουμε καλά. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, σε αυτό το παιχνίδι. Ο Στέφαν (σ.σ. εννοεί τον Γκάντερμαν) μίλησε νωρίτερα για το θετικό πνεύμα που πρέπει να έχει η ομάδα. Ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε ισορροπία στις κινήσεις μας, για να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσουμε την νίκη.

Με την δουλειά που κάναμε από την περσινή σεζόν, θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με λίγη τύχη που είναι πάντα απαραίτητη, θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Δεν σας το κρύβω, ότι θα μας δώσει αυτοπεποίθηση μία νίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Για να διατηρήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρόκριση. Πρέπει όμως να είμαστε καλοί τακτικά, προσαρμοσμένοι στα δεδομένα του αγώνα. Και κυρίως, να προσέξουμε το τρανζίσιον του ΠΑΟΚ. Γιατί αυτό είναι το δυνατό όπλο του αντιπάλου μας».

Για το αν θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι:  «Όχι, δεν θα είναι. Θα παίξει σημαντικό ρόλο η τακτική. Είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Άϊντραχτ. Πέτυχαν δύο γκολ. Στο τρανζίσιον είναι πολύ καλός ο ΠΑΟΚ, στην γρήγορη μετάβαση της μπάλας από την άμυνα έως την επίθεση. Επομένως, πρέπει να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία, μία ομάδα που έχει ποιότητα στο παιχνίδι της. Θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη μας εμφάνιση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ