«Τρέλα» από τον κόσμο του ΟΦΗ για το ματς τη Χόφενχαϊμ

Περισσότεροι από 12.000 φίλοι του ΟΦΗ έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στον Παγκρήτιο Στάδιο για τον ιστορικό αγώνα με τη Χόφενχαϊμ.

Μετά το διπλό στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό με 1-0, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει… με φόρα τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη την ερχόμενη Πέμπτη (17/9, 19:45), όπου θα αντιμετωπίσει τη Χόφενχαϊμ στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν το στάδιο του Ηρακλείου θα είναι κατάμεστο, καθώς επικρατεί «τρέλα» από τον κόσμο της ομάδας για ένα «χρυσό χαρτάκι» που θα τους εξασφαλίσει μία θέση στην κερκίδα.

Διαβάστε επίσης: Η αποχώρηση Λαρεντζάκη φέρνει προσθήκη στον Ολυμπιακού – Κλείνει ο αντικαταστάτης του

Ο κόσμος των Κυπελλούχων Ελλάδας αναμένεται να δημιουργήσει μία καυτή ατμόσφαιρα, καθώς έχουν ήδη φύγει περισσότερα από 12.000 εισιτήρια, με τη ζήτηση των εισιτηρίων να είναι πολύ μεγάλη.

Περισσότερες από 72 ώρες πριν το παιχνίδι έχει γίνει sold out στις θύρες 10,11,12,13,14, 2 και 9. Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στις θύρες 15, 19 και 20.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από