Το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου – Ο Τσιμίκας και οι υπόλοιποι (pics)

Οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης βάζουν τα θεμέλια με σκοπό να χτίσουν το μέλλον τους. Δείτε τα πέντε πιο... καυτά ονόματα του φετινού μεταγραφικού παζαριού.

Η ευρωπαϊκή μεταγραφική αγορά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ορισμένοι μεγάλοι σύλλογοι έχουν επιλέξει να στοιχηματίσουν και να επενδύσουν σε νέους ποδοσφαιριστές που έχουν την ικανότητα να γίνουν τα αστέρια του μέλλοντος. 

Παρακάτω, πέντε ταλέντα που είδαν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα το φετινό καλοκαίρι.

1. Γουέστον Μακέννι (Γιουβέντους)

Ο Γουέστον Τζέιμς Ιρλ Μακέννι είναι ένας 22χρονος μέσος που ξεχώριζε σαν τη… μύγα μες το γάλα με τη φανέλα της Σάλκε την περασμένη σεζόν και τράβηξε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων της Ευρώπης. Μία από αυτές ήταν και η Γιουβέντους, με την ομάδα του Τορίνο να του προσφέρει είκοσι εκατομμύρια ευρώ και να αποσπά την υπογραφή του Αμερικανού ποδοσφαιριστή.

2. Πέδρι (Μπαρτσελόνα)

Ο Πέδρο Γκονζάλεζ Λόπεζ, κοινώς γνωστός ως Πέδρι είναι ένας 17χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και για τον οποίο λέγονται υπέροχα πράγματα. Για τον λόγο αυτό, η Μπαρτσελόνα επένδυσε πάνω στο ταλέντο του και τον έκανε δικό της (επιθυμία Κούμαν) έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Μέχρι πρότινος, έπαιζε στη Λας Πάλμας, με την οποία την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 37 συμμετοχές, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και επτά ασίστ.

3. Μαλάνγκ Σαρ (Τσέλσι)

Σε ηλικία 21 ετών, ο Μαλάνγκ Σαρ εντάχθηκε στο νέο έργο του Φρανκ Λάμπαρντ Ο προπονητής της Τσέλσι επιδιώκει να φτιάξει ένα μείγμα από έμπειρους και νέους ποδοσφαιριστές και χωρίς αμφιβολία αυτός ο αμυντικός μπορεί να είναι μια από τις εκπλήξεις του μέλλοντος.

Ο κεντρικός αμυντικός είναι ήδη μέλος της γαλλικής ομάδας κάτω των 21, ενώ παράλληλα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Νις από το 2016. Αναμφίβολα ένα λαμπρό μέλλον εξελίσεται στο διάβα του.

4. Πιέρ Καλούλου (Μίλαν)

Η ωριμότητα, η μαχητικότητα και το πάθος ήταν μερικές από τις αρετές που ξεχώρισε πάνω του η Μίλαν, κάνοντάς τον δικό της από τη Λυών, με πολύ λίγα χρήματα. Γεννηθείς τον Ιούνιο του 2000, ο δεξιός οπισθοφύλακας υπόσχεται λαμπρή καριέρα, και η ομάδα από το Μιλάνο αποτελεί την αφετηρία για να τα καταφέρει.

5. Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ)

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Άντρι Ρόμπερτσον και τον έφερε εσπευσμένα από το λιμάνι του Πειραία στο λιμάνι του Μερσεϊσάιντ. Δεν έχουν υποθεί και λίγα για τον Τσιμίκα. Από τους καλύτερους Full – Back της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Οι επιτυχίες είναι μπροστά, το ταβάνι ανέβηκε και πλέον έχει κάθε λόγο να πιστεύει σε εκτόξευση της καριέρας του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από