«Βόμβα»: «Αυτήν την ομάδα αγόρασε ο Αμπράμοβιτς»

Μετά την... αναγκαστική αποχώρηση από την Τσέλσι, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φαίνεται πως επιστρέφει δυναμικά στο χώρο του ποδοσφαίρου.

«Βόμβα» μεγατόνων από τα τουρκικά Μέσα! Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς προχώρησε στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Γκεζτέπε.

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και οι κυρώσεις από την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας, οδήγησε τον 55χρονο ολιγάρχη στην πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι.

Μετά από 19 χρόνια, ο Αμπράμοβιτς αποχώρησε από τη «μπλε» μεριά του Λονδίνου και όπως φαίνεται, η επόμενη ποδοσφαιρική του… περιπέτεια θα είναι στη γειτονική Τουρκία.

Όπως τονίζουν οι Τούρκοι, ο Ρώσος έχει δώσει τα χέρια τον πρόεδρο της Γκεζτέπε, Μεχμέτ Σεπίλ, με τις ανακοινώσεις να γίνονται μέχρι την Παρασκευή (8/4).

Το deal δείχνει τελειωμένο από όλες τις πλευρές, με τον Σεπίλ να τονίζει στο στενό του περιβάλλον πως: «Μετά από οκτώ χρόνια, έπρεπε να εγκαταλείψω το κλαμπ που αγαπώ τόσο πολύ. Αλλά νιώθω άνετα γιατί το έδωσα σε ασφαλή χέρια».

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα περιορισμούς στην Τουρκία και δείχνει έτοιμος για το νέο του ξεκίνημα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Βέβαια, η ομάδα που καταλήγει στην κατοχή του δύσκολα θα αποφύγει το πικρό… ποτήρι του υποβιβασμού. Μετά από 31 αγώνες, η Γκεζτέπε είναι στη ζώνη του υποβιβασμού με 27 πόντους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από